BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Pomidorki myjemy, osuszamy i odcinamy górną część.

Do miseczki przekładamy serek ricotta, dodajemy drobno posiekane zioła(u mnie tymianek, majeranek, oregano, mięta, koperek, cieniutki szczypiorek) i doprawiamy do smaku solą i pieprzem świeżo mielonym.

Gotową masę nakładamy na pomidorki i przykrywamy górną odciętą częścią pomidorka, która utworzy czapeczkę. Dekorujemy małymi listkami oregano.

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agus198900

    uwielbiam!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Olga_SK

    Urocze!! Idealna przystawka na imprezę w upalny dzień :)
  • 1
    2012-08-06-09.21.57-1
    Opublikowano

    idealme

    Super propozycja! :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Lubię takie pomidorki , smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smaczna_B

    ale jak, w tak małe pomidorki włozyć nadzienie?
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    W sam raz na domową imprezę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mniam

    Super! Bardzo ładnie wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    migotka28

    ale maleństwa jak to nadziewać
  • 1
    nowe-logo
    Opublikowano

    Noruas

    świetny pomysł, super się prezentują :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Cudne, takie na jeden kęs:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !