Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ptysie faszerowane pasztetem :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pasztet 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Ptysie faszerowane pasztetem :

Pasztet utrzeć z majonezem . Nadziewać ptysie .Udekorować .Wierzchy ptysi wsadzić dekoracyjnie w masę z pasztetu.
Można robić farsz ze smażonej lub pieczonej ryby, pieczonego lub gotowanego drobiu, pieczonych mięs , zmielonych wędlin i co tam komu przyjdzie do głowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elzbietar64 02.06.2012 19:57
śliczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak