Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana mięsem i ryżem
Kroki postępowania
Farszem zapełniam wgłębienia w cukinii i układam je w wysmarowanym oliwą naczyniu do zapiekania.
cukinia | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
łopatka wieprzowa | 300 gram |
bulion | 1/2 szklanki |
czosnek posiekany | 1 ząbek |
oliwa | 2 łyżki |
suszone pomidory w płatkach | 2 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
ryż basmati | 3 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: