Sposób przygotowania

Warzywa obrać i utrzeć na tarce jarzynowej ( duże oczka ). Mięso , warzywa , kaszę , ziele angielskie, liść laurowy, ziemniaki zalać wodą i gotować ,aż mięso będzie miękkie , a kasza się ,, rozklei „. Doprawić maggi .Wyjąć mięso , obrać od kości , usunąć chrząstki – rozdrobnić i włożyć do zupy . Podawać posypany natką

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    swietnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !