Sposób przygotowania

Pieczarki umyć pokroić w plasterki.Podsmażyć z cebulką doprawić.Mięso mielone wrzucić do usmażonej na złoty kolor cebuli i próżyć.Doprawić papryką i vegetą.Gdy mięso będzie gotowe wrzucić pieczarki i dodać łyżkę ketchupu.Cukinię umyć obrać, przeciąć na pół i wydrążyć.Przygotowanym farszem napełniać cukinie.Na koniec żółty ser pokroić w cienkie paski i ułożyć na cukini.Piec w piekarniku w 180 stopniach przez 25 min.Smaczengo!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam cukinię pod każda postacią. Wygląda znakomicie:)
  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    kiedys takie robilam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    wyglada ciekawie ;) jadłam kiedys cukinie nadziewana ale jakims innym mięskiem i z pieczarkami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleczka90

    trochę robotki, ale warto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Robię podobnie i smakuje wszystkim
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    smacznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne i proste :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super-mniam;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Jadłam i jest pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pola5

    Pewnie smaczne, a cukinie już rosną w moim ogródku.
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszność
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !