Sposób przygotowania

Do gotujacego sie bulionu wkladamy oplukany i rozdrobniony kalafior,umya i obrana,pokrojona na kawaleczki marchew i obrane,oplukane i pokrojone w kostke ziemniaki.Gotujemy az ziemniaki beda miekkie.lewamy smietane,ilosc w zaleznosci od upodoban.Ewentualnie solimy i dodajemy pieprzu do smaku.Posypujemy posiekanym koperkiem

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    jedna z moich ulubionych zupek
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ach, moja babcia to była specjalista od zup. Kalafiorową robiła poprostu przepyszną.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też gotuję taką zupkę i to dość często
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !