Sposób przygotowania

Filety rozbic tłuczkiem do kotletów (najlepiej przez folię), przyprawić solą, pieprzem i ziołami. Cebule obrac i bardzo drobno posiekać. Jajo roztrzepać, dodać cebulę i dokładnie wymieszać. Płatki wsypać do foliowej torebki i pokruszyć wałkiem lub tłuczkiem. Filety panierować w jaju z cebulą a następnie w pokruszonych płatkach. Smażyc na oleju z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    musi byc pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo lubię takie kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Apetycznie wyglądaja.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !