Sposób przygotowania

Jbłka umyc wydrążyc gniazda nasienne, skórkę pozostawic. Kroic na plasterki około 7mm. Tak aby powstały ładne krążki z dziurka w środku. Opruszyc solą i majerankiem. Smażyc na patelni na maśle z obu stron. Świetny dodatek do pieczonej kaczki czy gęsi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    nie ma to jak wytrawne jabłka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    można rozważyć wytrawienie jabłka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wytrawnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    można spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tak nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !