Sposób przygotowania

Cukinie obrać i przekroić na połówki. Wyłożyć do nasmarowanego naczynia do zapiekania i posypać pokrojoną szynką i tartym serem. Polać śmietaną i zapiec.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pycha.Tylko ja młodych cukini nię obieram.
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna patisonowa zapiekanka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo fajne danie z udziałem cukini. To jedno z moich najbardziej ulubionych warzyw.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    super danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    jest pyszna-polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !