Sposób przygotowania

Śledzie zostawić na 10 minut w wodzie, obsuszyć, pokroić na kawałki. Na patelnię wylać śmietanę, położyć w niej śledzie i smażyć na małym ogniu przez 3-5 minut, aż śmietana zżółknie i zgęstnieje. Podawać posypane siekanym koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    śledzik zawsze dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam śledziki
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    uwielbiam śledzie, pod każdą postacia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    wyśmienite
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    mniaM
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Śledzie mogłabym jeść codziennie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !