Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

seler duszony w winie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1 szt.
masło 1 łyżka
mąka 1 łyżka
sok z cytryny 1 łyżka
wino białe 0.1 dl.
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: seler duszony w winie

Obrany seler kroimy w plasterki,skrapiamy cytryną i smażymy na maśle. Jak będzie miękki wlewamy wino i podbijamy mąką. Doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łucja1 19.12.2010 15:50
super
Emilia22 24.09.2010 07:39
interesujący przepis
mamusia1 23.09.2010 19:29
ciekawy pomysł! i proste wykonanie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak