Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, wypłukać i wstawić do gotowania. Po 10 minutach wodę odlać i zalać świeżą. Dodać mięso i posolić. Pieczarki umyć i pokroić w grube plasterki. Wrzucić na patelnię i podsmażyć na maśle razem z drobno pokrojoną cebulą. Pieczarki oprószyć mąką. Wymieszać i dodać do kapusty. Całość gotować ok 30 min. Przed końcem gotowania wyjąć mięso i pokroić na drobne kawałki. Dodać do kapusty i doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    super przepis uwielbiam kapuste pod kazda postacia, mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !