Sposób przygotowania

Grzyby bez ogonków umyć, namoczyć na kilka godzin w mleku, a potem w nim ugotować. Gorące grzyby ułożyć na deseczce i przyłożyć drugą deseczką by się rozpłaszczyły. Gdy ostygną, osuszyć, posolić, obtoczyć w mące, zanurzyć w rozbitym jajku i obtoczyć w tartej bułce. Smażyć do zrumienienia z obu stron. Podawać z surówka z jarzyn

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam grzybki a kotlety z nich zapewne pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię grzyby jeść a jeszcze bardziej zbierać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajnu przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię grzyby ale takich kotletów nie jadłem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię wszystko co z grzybami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bardzo ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !