Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Krok 1

Rybę dokładnie myjemy. Nacieramy wg uznania solą i pieprzem i odstawiamy na 3-4godziny do lodówki, aby się ładnie przegryzła.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Uwielbiam flądrę, ale tak przygotowanej jeszcze nie jadłam. Muszę wypróbować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Flądra moja ulubiona ryba .
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    przepyszna rybka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Czuję powiew bryzy morskiej od tej flądry :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja

    pyszna rybka :) smacznie podana!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    przepyszna rybka:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza75

    Zjadłabym taką świeżą rybkę, z nad morza to dopiero smakuje :-)
  • 1
    dscf4893-2
    Opublikowano

    adelajda

    lubię flądrę w cieście super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra taka ryba.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    moja ulubiona rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !