Sposób przygotowania

Schab umyć i osuszyć, pokroić w plastry i zbić tłuczkiem kuchennym. Kotlety posolić i oprószyć pieprzem. Następnie oprószyć mąką i panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Sznycle należy smażyć na gorącej oliwie z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Ja robię tak samo
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobra rzecz
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    konkretnie na obiad
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    zawsze chętnie zjem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    zapowiada się smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepszy jest z sosem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !