Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Pieczarki podsmażyć z cebulą. 2 dkg tłuszczu utrzeć z żółtkami, dodać do nich ryż, pieczarki, przyprawić do smaku, wsypać łyżkę zielonej pietruszki. Ubić pianę z białek, wymieszać z masą ryżową, wyłożyć do przygotowanej formy. Posypać serem, skropić tłuszczem. Zapiekać 25-30 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renia

    Wygląda smkowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    to może być jakaś smaczna odmiana na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    może być smavzne
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię to
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    podoba mi się
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    chętnie bym spróbował

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !