Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, wystudzić je i obrać ze skorupek, pokroić wzdłuż na połówki. Surowe żółtka roztrzepać miotełką, dodać do nich musztardę, śmietanę, posiekany
szczypiorek, posiekaną drobno rzodkiewkę oraz pokrojonego w kostkę ogórka. Dosolić do smaku ii zalać tak przygotowanym sosem jajka. Należy pamiętać, że jajka przed przygotowaniem sosu należy wyparzyć wrzątkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    ciekawy przepisik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    oby do wiosny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    wiosna ach to ty
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    uwielbiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    jajka zalać sosem ale czym zalać sos?
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ale jaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    polecam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !