Sposób przygotowania

Ser żółty kroimy w cienkie paseczki. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Liście sałaty płuczemy, osuszamy i rwiemy na drobne kawałki. Fasolę odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Do oliwy dodajemy ocet, musztardę, przyprawiamy tymiankiem, solą, pieprzem i mieszamy. Polewamy sosem sałatkę i mieszamy. Sałatkę wykładamy do salaterki i na pół godziny odstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy przepis a sałatka smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !