Sposób przygotowania

Fasole i oliwki osączamy z zalewy. Oliwki kroimy w plasterki. Pomidor myjemy, osuszamy i kroimy na kawałki. Cebule obieramy i siekamy. Papryki myjemy, osuszamy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki wykładamy do salaterki, przyprawiamy solą, pieprzem i mieszamy. Oliwę łączymy z oregano, polewamy sałatkę i delikatnie mieszamy. Przed podaniem posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    zdrowa ,kolorowa i pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    swietna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    kolorowa i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !