Sposób przygotowania

Ciasto podzielić na dwie części, jedną z nich rozwałkować i położyć na dnie formy. Szynkę pokroić na drobne kawałki, ser żółty zetrzeć na tarce. Ciasto posypać szynką, żółtym serem, oprószyć pieprzem oraz papryką. Drugą częścią ciasta nakryć nadzienie i przy brzegach połączyć dwa kawałki. Na wierzchu narysować kwadraty po to , aby łatwiej było podzielić zapiekankę na porcje. Aby nie przypiekła się można posmarować białkiem. Piec 30 minut w temperaturze 250*C.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    interesujący przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    świetny przepis;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !