Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Cebulkę pokroić w kostkę i usmażyć razem z pokrojonymi pieczarkami. Dodać szpinak i pokrojoną w kostkę szynkę (wędlinę), dusić ok 10 minut. Wystudzić i dołożyć pokrojony żółty ser.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    moje smaki, pysznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszne jedzenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    ale apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Janina

    Na pewno jutro będą na obiadek u mnie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwi

    Wzmagaja apetyt.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika10

    pyszności uwielbiam takie połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne mięso na obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta11

    ubielbiam takiego kurczaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ekstra to nadzienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !