Sposób przygotowania

Do garnka z wodą dajemy skrzydełka i pokrojone warzywa -gotujemy z dodatkiem kucharka na lato. Potem wrzucamy makaron i doprawiamy przyprawą w płynie . Pod koniec dodajemy pokrojone parówki i zalewamy śmietanką ,mieszamy odstawiamy

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    nigdy nie jadłam zupy z parówką
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    piotrek7

    Pycha ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    nie jadłam, ale przy najbliższej okazji wypróbuje przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !