Sposób przygotowania

Grzyby zalać woda i odstawić na kilka godzin po czym ugotować odcedzić i drobno posiekać. Kapustę obgotować w całości i gdy zmieknie wyjąć z wody bardzo starannie osączyć wystudzić i ostrozżnie zdjąć liście . Cebulę drobno pokroić przesmażyc na maśle i dołozyć do grzybów .Jaja ugotować na twardo obrac drobno posiekać i razem z kaszą przełożyć do naczynia z grzybami i cebulą .Przyprawić i dokładnie wymieszać .Na każdy liść nałożyć troche farszu zwinąc gołabki i lekko je spłaszczyć przełozyć do zaroodpornego naczynia wysmarowanego olejem na każdym położyć wiórek masła i zapiec w piekarniku
SMACZNEGO !!!:)

Komentarze

Nikt jeszcze nie skomentował. Bądź pierwszy !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !