Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jejeczna z warzywami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

porcja włoszczyzny z rosołu bez pora (seler, pietruszka, marchewka) 1 porcja
jajko ugotowane na twardo 4 szt
majonez 2-4 łyzki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jejeczna z warzywami

Warzywa i jaja pokroić lub posiekać w jednakową kostke. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dodać majonez i dokładnie wymieszać. Podawać jako pastę do pieczywa. Możemy do pasty dodać także posiekaną zieleninę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 06.03.2012 08:55
i wszystko wykorzystane nic się nie zmarnuje:)
ewelinapac 27.09.2011 14:25
mniam
manaika 25.07.2011 14:26
musi być pyszna:)
anemon 17.07.2011 08:03
Takiej pasty jeszcze nie robiłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak