Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapki z herbatników z polędwicą sopocką i majonezem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

słone krakesry 1 op.
polędwica sopocka 20 dkg.
majonez tradycyjny 4 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: kanapki z herbatników z polędwicą sopocką i majonezem

Na słone krakersy nałożyć plasterek polędwicy i udekorować majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magmonika1995 08.05.2012 19:26
swietnie
Kryska73 17.03.2011 16:28
pyszne
Kryska73 17.03.2011 16:28
pyszne
Łucja1 02.12.2010 20:55
super!
mamusia1 18.09.2010 17:45
bardzo pyszna przekąska!
kamilaj 09.09.2010 22:00
nie lubię poledwicy sopockiej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak