Sposób przygotowania

Na małe słone krakersy nałożyć kawałki tuńczyka i posypać tartym serem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    nie przekonuje mnie ten przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatną przekąska do piwka w piątkowy wieczór!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    fajne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam tuńczyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !