Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Wymoczyłam żeberka , zalałam wodą dodałam ziele angielskie liść laurowy i gotowałam na małym ogniu. Kiedy ugotowało się mięso obrałam je i dodałam do zupy. Dopiero wtedy dodałam pokrojone w kostkę ziemniaki i startą marchew na wiórka . Dodałam jarzynkę do smaku i kaszę perłową mieszałam co jakiś czas .Kiedy warzywa zmiękły dodałam koperek pokrojony drobno . Gotowałam jeszcze z 20 minut i podawałam . Zupa wyszła przepyszna .

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    pożywna taka zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa104

    Fajna odmiana koperkowej.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata/MANTIS-KITCHEN

    Fajnie wykombinowane .
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smakowita zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !