Sposób przygotowania

Kapuste poszatkować. Zalać wodą (nie za dużo) i gotować. Do prawie ugotowanej kapusty (ok. 20 minut przed końcem gotowania) dodać groszek i kostkę rosołową. Jak groszek będzie ugotowany dodać pokrojone w plasterki parówki, koperek, zioła prowansalskie, ocet balsamiczny. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Pogotować jeszcze ok. 5 minut. Podawać z młodymi ziemniakami lub pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    i fajnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !