Sposób przygotowania

Ryż zalać 6 szklankami wody, posolić i ugotować na sypko. Truskawki zmiksować na gładka masę (ma jej wyjśc 1,25 litra). Do truskawek dodać pieprz, ocet balsamiczny i cukier (ja dałam 5 płaskich łyżek ale wszystko zależy od tego jak słodkie sa truskawki). Wszystko razem zmiksować. Na talerz nakładać ciepły ryż, polac sosem truskawkowym i przybrać kilkoma truskawkami. Z podanych składników otrzymamy 5-6 porcji.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Już jadłam coś podobnego, było pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Truskawki z pieprzem i octem balsamicznym to intrygujące połączenie!
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pięknie wygląda Twoje danko!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    piękne i pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    apetycznie wygląda
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetny przepis!:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo ładnie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Niunia1

    pięknie się prezentuje! bardzo smakowicie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Niunia1

    pięknie się prezentuje! bardzo smakowicie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Twój deser wygląda niezwykle kusząco.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !