Sposób przygotowania

Piersi rozbić, kazdą przekroic na pół. Awokado rozgnieść widelcem, dodać 1 łyżeczke oleju, pieprz cytrynowy, sól oraz bardzo drobno posiekane liście mięty. Wyrobić na jednolita mase. Mieso smarować najpierw z jednej strony pastą z awokado, panierować z tej strony w mące, nastepnie odwracamy mięso i to samo robimy z drugiej strony. Kotlety panierujemy w roztrzepanym jaju i tartej bułce. Smażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Pycha
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ciekawe połączenie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    fajny przepisik
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie jadłam takiego połączenia.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !