Sposób przygotowania

Jeśli filety są mrozone to wcześniej należy je rozmrozić. Filety przyprawić sola, pieprzem cytrynowym oraz mietą. Następnie panierować w mące, roztrzepanym jaju i bułce tartej. Kłaść na rozgrzany olej i smazyc z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    moja ulubiona ryba
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Podoba mi się zestaw przypraw!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ja też lubię mirunę, bo jest smaczna i nie ma ości w filetach.Tą miętkę rozcierasz ,tak?
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pomysł z miętą muszę wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !