Sposób przygotowania

Jesli trzeba to nalesniki podgrzać. Na kazdy naleśnik kłaść lisć sałaty (taki żeby go przykrył), posmarować go majonezem. Na to kładziemy plastry pomidora, ogórka, rzodkiewki i przyprawiamy sola i pieprzem. Dodajemy posiekana cebule i posypujemy zielenina. Dodajemy 1/2 parówki obranej z osłonki i pokrojonej w plasterki. Całosć polewamy ketchupem i zwijamy jak tortillę. Żeby naleśniki sie nie rozwijały mozemy je spiąc wykałaczkami. Składników wystarcza na 4 porcje. Dodatkowo możemy dodac ogórka kiszonego lub konserwowego, a zamiast parówek kłaść plaster szynki oraz dodac kilka paseczków surowej papryki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Ale pychotka.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !