Sposób przygotowania

Każda kromke chleba lekko zmoczyć woda z obu stron i od razu kłaść na rozgrzany olej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać ciepły z konfiturami lub cukrem jako samodzielne danie lub jako dodatek do zupy ogórkowej lub kapuśniaku z kiszonej kapusty.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    taki chlebek jest pyszny :P palce lizać
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    musze koniecznie spróbować
  • 12
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nigdy nie jadłam takiego chlebka ale fajnie wyglada :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Na taki pomysł nie wpadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Kolejny pomysł z babcinej kuchni :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    jadłam ale bez cukru

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !