Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki z parówka i kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki 8 szt
żółty ser 8 plastrów
kapusta pekińska 1/2 główki
cebula 1 mała
jabłko 1 mało
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 szt
ketchup
parówki 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z parówka i kapustą

Parówki obrać z osłonek, każdą przeciąć w poprzek na pół a następnie w zdłuż na pół. Kapuste poszatkować, dodać posiekane jabłko i cebule, ew. zieleninę. Przyprawić sosem sałatkowym przygotowanym wg. przepisu na opakowaniu. Na kazdy naleśnik kłaść plaster sera i dwa kawałki parówki, składać na 4 i chwile zapiec w piekarniku lub podgrzać w mikrofali. Do tak przygotowanego naleśnika włozyć porcje surówki, polać ketchupem i podawać na ciepło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 16.05.2012 08:58
takich nie robiłam ale bardzo mi się podoba Twój pomysł.
IZABELA29 10.05.2012 07:43
fajne
eli_555 18.09.2011 23:38
ale fajne danie
Marek6 15.09.2011 21:11
super
caroline1983 29.04.2011 11:00
Oczywiście że mozna dodać inną wędline :)
anemon 29.04.2011 07:55
Fajny pomysł i ładnie zrobione zdjęcie. Myślę, że można zamienić parówki, których nie lubię, inną wędliną? Bardzo podoba mi się Twój pomysł.
Dorota71 24.09.2010 08:07
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak