Sposób przygotowania

Parówki obrać z osłonek, każdą przeciąć w poprzek na pół a następnie w zdłuż na pół. Kapuste poszatkować, dodać posiekane jabłko i cebule, ew. zieleninę. Przyprawić sosem sałatkowym przygotowanym wg. przepisu na opakowaniu. Na kazdy naleśnik kłaść plaster sera i dwa kawałki parówki, składać na 4 i chwile zapiec w piekarniku lub podgrzać w mikrofali. Do tak przygotowanego naleśnika włozyć porcje surówki, polać ketchupem i podawać na ciepło.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł i ładnie zrobione zdjęcie. Myślę, że można zamienić parówki, których nie lubię, inną wędliną? Bardzo podoba mi się Twój pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Oczywiście że mozna dodać inną wędline :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    ale fajne danie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich nie robiłam ale bardzo mi się podoba Twój pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !