Sposób przygotowania

Na 2 duże porcje: Obtoczyc serki w roztrzepanym jaju i tartej bułce. Kłaść na mocno rozgrzanym oleju i smazyć z obu stron na złoty kolor. Na 4 porcje Ostrym nożem przekroić każdy ser na 2 krążki. Panierować je w roztrzepanym jaju i tartej bułce. Włożyć na 15 minut do zamrazarki. Schłodzone krążki kłaść przeciętą strona na mocno rozgrzany olej i smażyć na złoty kolor, odwrócić na druga strone i również usmażyć na złoto. Ser podawać bezpośrednio po przyrzadzeniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    super, muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    już dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    uwielbiam taki serek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    troszkę kaloryczne, ale pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To musi byc pyszne :0
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zgadzam się, taki ser musi być pyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !