Sposób przygotowania

Gruszki pokrój w ósemki i usuń pestki, pokrój w półksiężyce. Cebulę posiekaj. W rondelku rozgrzej olej i podsmaż cebulę. Dobrze przypraw i duś na małym ogniu ok 4 min. Jajka roztrzep w misce, dodaj mąkę i mleko, dokładnie wymieszaj. Wlej ciasto na patelnię z podduszoną cebulą. Na wierzch rozłóż gruszki, boczek pokrój w paski, zwiń w ruloniki i ułóż na wierch. Smaż ok 7 min. Gdy ciasto zacznie odstawać od brzegów, ostrożnie przewróć naleśnik na drugą stronę, smaż jeszcze 3 min.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Ale powiązanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ciekawe to połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawy smak!!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zestawienie niesamowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !