Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Majonez domowej roboty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
żółtko jajek 1 sztuka
olej pół szklanki
sól, pieprz, cukier 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Majonez domowej roboty

Żółtko ucierać robotem. Do tego dodać musztardę. Następnie pomału lać olej. Dodać do smaku sól, pieprz i cukier.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakowita 18.09.2012 19:04
rewelacyjny !
malaczarna23 15.12.2011 07:19
super
Mati13 25.01.2011 13:39
super!
pauluna
pauluna 25.08.2010 20:18
oo fajne
plocia 28.07.2010 11:38
czas wypróbować
iwa643 28.07.2010 08:03
tez robie ale dodaje trochę wody -przegotowanej podczas ubijania
zoha1234567890
zoha1234567890 27.07.2010 20:19
o jej ile tego, trochę sie namachałeś zeby go zrobic;P
pioge7 27.07.2010 13:25
dobry, ale mi bardziej smakuje ten ze sklepu :)
Matik 27.07.2010 13:02
napewno lepszy niż se sklepu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak