Sposób przygotowania

mięso rozbić na płaty sporządzić nadzienie wątróbkę z cebulą drobno posiekać smażyć na tłuszczu dodać jajko i doprawić przygotowany farsz nakładać na płaty poledwicy i formować w kształt pieroga i smażyć podać w sosie pomidorowym z ziemniakami

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wypróbuję ,myślę że będzie smakowalo
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    pyszne zraziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !