Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy po piastowsku

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 400 g
tłuszcz do smażenia do smażenia
cebula biała 2 sztuki
jajko 1 szt
wątroba wieprzowa 250 g
margaryna 2 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy po piastowsku

mięso rozbić na płaty sporządzić nadzienie wątróbkę z cebulą drobno posiekać smażyć na tłuszczu dodać jajko i doprawić przygotowany farsz nakładać na płaty poledwicy i formować w kształt pieroga i smażyć podać w sosie pomidorowym z ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kala9287 04.07.2013 10:53
pyszne zraziki
tomek18 04.01.2012 17:22
świetne
malaczarna23 14.08.2011 21:53
super
Ewelina43
Ewelina43 28.11.2010 12:35
super przepis
annamariakowalczyk3 17.10.2010 12:29
pyszne.
rosik93 01.08.2010 18:25
mniam
Ewa111 26.07.2010 21:14
wypróbuję ,myślę że będzie smakowalo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak