Sposób przygotowania

Na 5 wykałaczek nabijać ciemne winogrono, kwadracik żółtego sera , kwadracik szynki , jasne winogrono .Na 5 wykałaczek nabić jasne winogrono , kwadracik szynki , kwadracik żółtego sera , ciemne winogrono .Na 6 wykałaczek nabić oliwki , a na 6 kawałki pomidora. Koreczki wbić w małą bułeczkę tworząc ,, jeża „


W tej wersji nabijałam zielone winogrona, pomidorki koktajlowe, żółty ser i paróweczki drobiowe mini.Żeby ładnie wyglądało musi być ok 30 sztuk - inaczej są ,,dziury\".Tak więc na mniej osób lepiej robić te na wykałaczkach z przepisu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ale ładne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    kolorowo i zdrowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !