Sposób przygotowania

Polędwiczkę opłukać, osuszyć, pokroić w plastry.Każdy lekko posolić, opieprzyć i posypać czosnkiem granulowanym.Skropić oliwą i wstawić do lodówki na ok.1/2 godziny.Usmażyć krótko z obu stron.
Cukinię pokroić w plastry, posolić i oprószyć ziołami prowansalskimi.Smażyć na maśle z obu stron.
Fasolkę opłukać , ugotować w lekko osolonej wodzie, osączyć, związać szczypiorkiem w węzełek.
Na talerzu ułożyć fasolkę, obok plastry cukinii, na nich odrobinę keczupu a na to plastry polędwiczki.Na każdym zrobić mały kleks z keczupu.
Ogórek małosolny, rzodkiewki i pomidora bez skórki kroić w półplastry i dekoracyjnie ułożyć dookoła.Posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    peikne wykonanie!
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomusłowe podanie
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pychotka
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pomysłowo i bardzo apetycznie
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    no no super!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    mniam mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jakie eleganckie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajnie wygląda, a smakuje pewnie jeszcze lepiej.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo ładnie się prezentują na zdjęciu. Aż chce się spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !