Sposób przygotowania

Nektarynkę opłukać, pokroić w półplasterki, ułożyć ozdobnie na talerzyku.Kulki winogron po przekrojeniu na pół także rozłożyć dekoracyjnie.
Na środku położyć po 1-2 gałki lodów czekoladowo-śmietankowych, obłożyć borówkami amerykańskimi, polać sosem toffi i ozdobić miętą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne lody
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pięknie udekorowane!
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    ladnie podany
  • 5
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    na pewno deser był smaczny
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jęzor mi wisii.
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo ładnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    to prawda,smakowity talerzyk;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    ślicznie wygląda
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ale bym zjadła taki deserek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    piękny! i piękne zdjęcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Sliczny, taki kolorowy i apetyczny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    chłodna pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Jak z kawiarni:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    poproszę porcję
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pi?knie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    O lody z boróweczkami, pierwsza klasa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !