Sposób przygotowania

Galaretkę jedną rozpuszczamy w wodzie wg przepisu na opakowaniu. Wlewamy do 4 pucharków i wkładamy do lodówki pod skosem ( wkładam nóżkę z pucharków w szczebelki w lodówce ). Galaretkę pozostawiamy by zgęstniała. Przygotowujemy drugą galaretkę wg przepisu i pozostawiamy by przestygła. Bitą śmietanę z torebki przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Do bitej śmietany dodajemy pół galaretki drugiej i miksujemy. Wylewamy ponownie pod skosem bitą śmietanę wymieszaną z galaretką i odkładamy do lodówki. Resztę galaretki wylewamy gdy śmietana zastygnie, ale już na prosto i ponownie wkładamy do lodówki. Drugą bitą śmietanę przygotowujemy i uzupełniamy z wierzchu. Posypujemy posypką czekoladową lub startą czekoladą. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    fajny efekt a niby z niczego ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia96

    Niby z niczego, a jednak z czegoś polly66 ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    proste i smaczne
  • 5
    original
    Opublikowano

    banditka

    swuper :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale ślicznie wygląda :)
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    świetnie się prezentuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    jeden z najprostszych i najlepszych deserów;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !