Sposób przygotowania

Mleko w puszce skondensowane gotowac na malym ogniu 3 godziny.Krem karpatka zrobic wedlug przepisu na opakowaniu.ubic kremówke razem z Smietanem fiksem(1szt.),mozna dodac paczke cukru waniliowego.Przekładac warstwami :
warstwa herbatników
krem karpatka
warstwa herbstników
mleko zagęszczone(gotowane 3 godz)
warstwa herbatnikow
ubita kremówka
warstwa herbatników
polewa9moze byc gotowa to ok.2 paczki.mozna zrobic samemu,z kakkao i tłuszczu.Ciasto wstawic do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    beata.81

    świetnie pasuje do kawy ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    chętnie przekąszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pszepis rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    też go robię bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobry bitt
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    słodkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !