Sposób przygotowania

Z fasolek poobcinać końcówki . Ugotować w osolonej wodzie do miękkości . Odcedzić . Zebrać po 5 fasolek ( w jednym kolorze ) w pęczek . Owinąć w plasterek wędzonki razem z kawałkiem Camembert .Na patelni rozgrzać masło i olej . Obsmażyć na pakieciki , aż wędzonka się zarumieni a ser lekko zmięknie. Podawać na ciepło .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ale kolorki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Przekąska wygląda pysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    super muszę zrobić bo uwielbiam fasolkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    super muszę zrobić bo uwielbiam fasolkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !