Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska z fasolki szparagowej :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

20 fasolek szparagowych żółtych,20 fasolek szparagowych zielonych,8 plasterków wędzonki
camembert 8 plasterków, z pieprzem
masło 1 łyżka
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z fasolki szparagowej :

Z fasolek poobcinać końcówki . Ugotować w osolonej wodzie do miękkości . Odcedzić . Zebrać po 5 fasolek ( w jednym kolorze ) w pęczek . Owinąć w plasterek wędzonki razem z kawałkiem Camembert .Na patelni rozgrzać masło i olej . Obsmażyć na pakieciki , aż wędzonka się zarumieni a ser lekko zmięknie. Podawać na ciepło .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

justyna54 28.06.2011 20:30
super muszę zrobić bo uwielbiam fasolkę
justyna54 28.06.2011 20:30
super muszę zrobić bo uwielbiam fasolkę
patusia 13.04.2011 12:45
Przekąska wygląda pysznie :)
Goya 19.12.2010 15:36
fajne
Ewa111 25.07.2010 19:02
Ale kolorki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak