Sposób przygotowania

Bułeczki przekroić na pół . Podsmażyć na oleju na rumiano. Z ogórków konserwowych poprzez wycinanie spiralek uformować kwiatki. W środek pierwszego włożyć zielone winogrono, drugiego-czerwone winogrono, trzeciego-1/2 pomidorka koktajlowego, czwartego- ½ obranej ze skórki rzodkiewki .
Podawać do grilla – oczywiście zrobione w ilości odpowiedniej do ilości biesiadników.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Takie małe coś, a cieszy oko :).
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pięknie, i pomyśłowo, na pewno wykorzystam ten pomysł dla gości :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    super pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smacznie i bajecznie kolorowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !