Sposób przygotowania

Porcje kurczaka umyć i osuszyć. Miód wymieszać z oliwą, posiekanym lub roztartym czosnkiem, solą i pieprzem. Marynata posmarować kurczaka, ułożyć go w naczyniu żaroodpornym, podlać odrobinką wody, całość posypać przyprawą do kurczaka Prymat. Na kurczaku ułożyć plasterki cebuli. Mięso piec około 1,5 godziny w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Podawać z ziemniakami lub ryżem i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mięsko wygląda znakomicie :) już czuję ten aromat ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    kurczak wygląda przepysznie :) i na pewno tak smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !