Sposób przygotowania

Wykręcić ogonki pieczarek z kapeluszy. Kapelusze lekko obsmażyć na 2 łyżkach oleju z obu stron .Ogonki drobno pokroić . Podsmażyć .Cebulę pokrojoną w piórka zarumienić na łyżce oleju. Wymieszać mięso, cebulę , ogonki pieczarek .Doprawić sola , pieprzem i maggi do smaku . Z mięsa zrobić 12 kulek .Nałożyć na kapelusze . Ułożyć w wysmarowanej olejem foremce do zapiekania . Piec 25 minut. Posypać łyżeczką utartego sera i zapiekać jeszcze przez 5 minut aż ser się roztopi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    fantastyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    robię podobne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !